Sarabande, William - Over een zee van ijs

Vorige Artikel 14 van 17 Volgende
€ 3,95

Kinderen van de dageraad deel 1.

Dertig- tot veertigduizend jaar geleden zwierven de eerste mensen over een zee van ijs op zoek naar een nieuw vaderland. Ze trokken vanuit de Aziatische ijsvlakten over de landbrug tussen Siberië en Alaska naar het oosten, op zoek naar het land van de opgaande zon. Een lange, avontuurlijke reis vol ontberingen en gevaren.

Torka - een dappere jonge jager. Zijn hart is gebroken na het verlies van zijn gezin dat is omgekomen na een aanval van een moordzuchtige mammoet. Met de paar overlevenden van zijn stam trekt hij naar onbekende, oostwaarts gelegen steppen om een nieuw bestaan op te bouwen.
Lonit - een jong meisje dat Torka heimelijk liefheeft. Ze is nog een kind wanneer de gigantische reis een aanvang neemt, maar bloeit allengs op tot een mooie, moedige vrouw.
Karana - Een kleine jongen die door zijn volk is achtergelaten. Als een verwilderd dier houdt hij zich schuil in de bergen.
Galeena - De meedogenloze sluwe en wrede leider van een groep jagers die Torka's kamp binnendringen en hem proberen te verdrijven...

Paperback, 408 blz.
1993

Kaft is licht verkleurd.

Tweedehands

 

© 2013 - 2022 boekenvandemarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel