Franke, Tess - De bezieling

Vorige Artikel 22 van 80 Volgende
€ 5,00

De ambitieuze advocate Femke Wolzak - partner bij advocatenkantoor Wolzak, Spreeuwenberg en Spreeuwenberg - neemt een van haar collega's  waar bij de behandeling van een moordzaak.
Het lijkt een simpele kwestie: er is geen lichaam, er zijn geen getuigen, en de verdachte - de Marokkaanse halal slager Moustafa D. - is brandschoon.
De zaak dreigt op een nachtmerrie uit te lopen wanneer dé nationale misdaadjournalist Bas P. Verhoef via zijn tv-show de publieke opinie weet te alarmeren.
Femkes onschuldige cliënt wordt staatsvijand nummer één. Zo raken zij verstrikt in een trial by media en ziet Femke zich genoodzaakt niet alleen haar cliënt te verdedigen, maar ook zichzelf - tegenover iedereen, zelfs tegenover haar familie en goede vriendinnen.
De bezieling is een spannende en intelligent geschreven thriller over een wereld waarin schuld en onschuld inwisselbare begrippen zijn, over het mechanisme van volkswoede en burgers die het recht in eigen handen nemen.

Literaire thriller

Paperback, 256 pagina's
2009

Dit is een nieuw en ongelezen boek.
Wel een veegje aan een van de zijkanten. Op de kaft een donker plekje waar een sticker heeft gezeten. (iets te zien op de afb.)

© 2013 - 2022 boekenvandemarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel