Appel / Ross / Rood, e.a. schrijvers - De dood van een kroonprins

Vorige Artikel 2 van 86 Volgende
€ 4,95

De dood van een kroonprins is het resultaat van een unieke samenwerking tussen tien topauteurs. Stap voor stap ontrafelen zij de raadsels en geheimen in deze unieke, dynamische en uiterst verrassende thriller.
Bert Zoutkamp heeft zich opgewerkt tot kroonprins en partij-ideoloog van de Partij van de Arbeid: een jongen uit het volk, die 'altijd gewoon is gebleven'.
Na zijn succesvolle burgemeesterschap van Rotterdam wordt hij minister van Binnenlandse Zaken in het tweede kabinet Hendrikse. Een ontploffing op zijn jacht bij een tochtje op de Waddenzee maakt echter een abrupt en dramatisch einde aan zijn opzienbarende en ook turbelente carrière.
Journalist Joop Meijer begint op verzoek van een uitgever aan een biografie van deze markante politicus. Allengs merkt hij dat de dood van Zoutkamp omgeven is met een aantal raadselachtige aspecten.
Wie is die man, bijvoorbeeld, die Zoutkamps dochter volgt en foto's van haar maakt? Waarom willen ambtenaren die aanvankelijk hun medewerking toezegden, niet meer praten met Meijer?
En wat heeft een villa in Zuid-Afrika met Zoutkamps dood te maken?

Paperback, 315 blz.
2002

In prima staat.
Paar lichte vegen aan de onderkant v.d. bladzijden.

Tweedehands

 

 

© 2013 - 2022 boekenvandemarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel